Nehéz eljutni odáig, hogy tökéletesen megbarátkozzunk a természet adta adottságainkkal – néha nem is megy, és ez nem is baj. Mi többek között azért vagyunk, hogy apró, észrevehetetlen segítséget nyújtsunk neked, és boldogabbá tegyünk minden egyes reggelt, mikor a tükörbe nézel.

Az ajakdúsítást megfelelően végezve és a tökéletes mennyiség eltalálásával természetes végeredményt kapunk, ehhez mértéket kell tartani, nem szabad túlzásba esni, és figyelembe kell venni az arc arányait is – ha emellett döntesz, mindenképp fontold meg szakértőnk tanácsait, hiszen nem az a cél, hogy természetellenes megjelenést kölcsönözzünk neked, épp ellenkezőleg! Igénybe vehetsz kontúrozást vagy dúsítást is – attól függ, mit szeretnél viszontlátni magadon. A végeredmény minden esetben teltebb, nőies, vonzó ajak!

A beavatkozás előtt lényegében semmi teendőd nincsen, maga az eljárás kis fájdalommal jár, hiszen az apró szúrások érezhetők, de a legújabb, kiváló minőségű töltőanyagok igen rugalmasak, nem csomósodnak és tartalmaznak lidokaint, ezáltal minimálisra csökkentve a fájdalomérzetet.

Az eredmény azonnal látható, de 2-3 hét alatt lesz végleges a megjelenés. Alkalmanként az eljárás utáni órákban duzzanat jelentkezik, amit hűtéssel enyhíthetsz, ez átmenetileg alakul ki a hialuronsav vízmegkötő képessége miatt. A hatás körülbelül egy évig tart, amennyiben elégedett vagy, megismételheted a beavatkozást.

Ha kedvet kaptál az eljárás igénybevételére, foglalj nálunk időpontot, itt.