Kardos Kitti

Kozmetikus, sminkes

"Szeretek emberekkel foglalkozni, jó érzés számomra, ha a kozmetikában töltött idő kikapcsolódást, lelki feltöltődést jelent vendégeimnek. Egyszerre egy vendéggel dolgozom, így figyelmem csakis az ő kényeztetésére irányul."

Bemutatkozás

Egyedülálló lézeres mezoterápia várja vendégeimet kozmetikámban, emellett bensőséges és nyugodt hangulatot kínálok, így biztosítva a gondtalan kikapcsolódás, feltöltődés élményét a kezelés teljes ideje alatt. A hatékonyságot a high-tech Age Attraction – MESO LASER garantálja, amely az eddigi tapasztalatok alapján páratlan pozitív hatással rendelkezik a kozmetikai kezelések között.

A kozmetika egy folyamatosan fejlődő szakma, gyakran megújul, ezért rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, konferenciákon, kiállításokon, így követem a kozmetika folyamatosan fejlődő világát, és így tudom minden kedves vendégemnek biztosítani a korszerű, személyre szabott és hatékony kezeléseket. Szeretek emberekkel foglalkozni, jó érzés számomra, ha a kozmetikában töltött idő kikapcsolódást, lelki feltöltődést jelent vendégeimnek. Egyszerre egy vendéggel dolgozom, így figyelmem csakis az ő kényeztetésére irányul.

Az orvos-kozmetikai termékek nem tartalmaznak bőrt terhelő anyagokat: PEG-et, parabéneket, paraffint, vazelint, ásványi olajat, színezéket, illatanyagot, állati eredetű összetevőket. Vendégeimnek lehetősége nyílik az általam is használt termékek megvásárlására, így két látogatás között sem kell nélkülözniük a prémiumszintű, kiemelkedő arc- és testápoló szereket.

Szeretettel várom, ha személyre szabott arckezelést szeretne, amire éppen aktuálisan szüksége van a bőrének; ha tanácsot szeretne kérni, hogyan ápolja otthon a bőrét; olyan sminket szeretne, ami teljes mértékben önhöz illeszkedik és nem álarc-szerű; ha sminktanácsadásra vágyik, vagy csak egyszerűen pihenni és szépülni szeretne.

Időpontfoglaláshoz hívja a +36 20 422 8040-es telefonszámot!

A kezelésekről és termékekről

A hatékonyságot a high-tech Age Attraction – MESO LASER garantálja, amely az eddigi tapasztalatok alapján páratlan pozitív hatással rendelkezik a kozmetikai kezelések között.