A self-care, azaz az önmagunkkal való törődés a testi és lelki egészség kulcsa. A tavasz a nők időszaka a Csalogány Orvosi Központban – itt az ideje, hogy törődj magaddal, és felfrissítsd, megfiatalítsd a bőröd! Esztétikai bőrgyógyászati szakértőnk, Dr. Gyöngyösi Nóra olyan csomagajánlatot állított össze a számodra, amellyel könnyedén tökéletesítheted bőröd állapotát tavaszra.

A kor előrehaladtával a bőr változik, hidratáltsága csökken, ráncok, elszíneződések alakulhatnak ki, amely folyamatokat a nap ultraibolya sugarainak káros hatása, a dohányzás, a stressz és még számos egyéb faktor felgyorsíthat. A mezoterápiák, a Botox-kezelés és a feltöltések segítenek a már kialakult szarkalában, ráncok, bőrhibák javításában, eltüntetésében, anélkül, hogy drasztikus változást idéznének elő az arcon, sőt, bizonyos kezeléseket időben elkezdve megelőzhető mélyebb ráncok kialakulása. Bőrgyógyászati konzultációnkon szakértőnk a bőrödnek megfelelő kezelés-csomagot javasol. Mit is kell tudnod a kezelésekről?

Botox

A Botox-kezelést többnyire a szemkörnyéki szarkalábak, homlokráncok és a szemek közötti szemöldökráncok kezelésére alkalmazzuk, de számos egyéb esetben is használhatjuk, például az alsó arcfél, vagy akár nyakizmok kezelésére, fokozott hónaljtáji izzadás csökkentésére. Fontos tudnod, hogy a kezelés hatása dózisfüggő, megfelelően alkalmazva nem okoz mű megjelenést, specialistánk a természetességre törekszik. A Botox vényköteles anyag, amelyet az izmokba fecskendezve, azokat ilyen módon ellazítva átmenetileg javítani tudjuk a finom- és erőteljesebb ráncok megjelenését verejtékmirigyek működését. A kezelés előtt specialistánk egyezteti veled a célokat, hogy a legmegfelelőbb kezelést jelölhesse ki számodra. Az eredmény 7-10 napon belül látható és kb. három-négy hónapig tart, a beavatkozás összesen 10-15 percet vesz igénybe. Mindenkinek más a fájdalomérzékelése, néhány páciensünk szerint a Botoxinjekció enyhe tűszúrás-érzetet eredményez, mások semmilyen kellemetlenséget nem tapasztalnak. A kezelést követően lábadozási idő nincsen, a kezelési pontok enyhén kipirosodhatnak, amely általában 30 percen belül elmúlik.

Feltöltések

A feltöltéseket az acon kialakuló szarkalábak és ráncok  eltüntetése, javítása, illetve az ajkak teltségének növelése céljából használjuk. A feltöltés egyik fontos előnye, hogy a hatás szinte azonnal érzékelhető, és a használt anyagtól függően kb. 6-12 hónapon keresztül megmarad. A dermafillerek olyan injekciók, amelyek kitöltik a ráncokat és a bőrbarázdákat, illetve használhatók az arc és ajkak volumenének, a fiatalos arcra jellemző vonások élességének javítására. Orvosaink különböző fillereket használnak, személyesen a páciens igényeinek megfelelően kiválasztva a legalkalmasabbat. A kezelés előtt specialistánk egyezteti veled a célokat, hogy a legmegfelelőbb kezelést jelölhesse ki számodra. A kezelés előtt szükség esetén helyi érzéstelenítő krémet használunk a beavatkozás területén, ezt követően bevezetjük a fillereket kis injekciók formájában, és finoman átmasszírozzuk a területet. A kezelés időtartama általában 30 perc.

Dermaroller terápia

A Dermaroller terápia korszerű bőrkezelés mikrotűkkel, amelyek stimulálják a bőrt, hogy természetes módon és biztonságosan megújítsa és javítsa saját szerkezetét, amelynek eredménye egy simább, ragyogóbb, egészségesebb, fiatalabbnak látszó bőrfelület. A Dermaroller kezelés javítja a bőr struktúráját, mely alkalmazható tág pórusok, az akne következtében kialakult hegek, műtéti hegek, az idősődő és napkárosodás által érintett bőr, az arc és dekoltázs ráncai és a striák, terhességi csíkok esetében. Bizonyos esetekben különböző anyagokat – pl. hialuronsavat – juttathatunk a bőrbe a kezelés során, mely tovább fokozza a kívánt hatást. A kezelés előtt helyi érzéstelenítést alkalmazunk, amely kényelmesebbé teszi a beavatkozást. Az érzéstelenítő hatása 30 perc elteltével jelentkezik, a kezelés pedig általában 20-30 percig tart. A Dermaroller terápiát követően a hámréteg alatt a tested természetes módon megkezdi a bőr regenerálását és állapotának javítását. Ez időbe telik, hiszen új kollagén, kötőszöveti rostok jelentkeznek, és a vérellátás javul. A bőr állapotának javulása 4-6 héten belül tapasztalható, a folyamat azonban az elkövetkező hónapokban is folytatódik, természetes és hosszantartó eredménnyel. Szakértőnk javaslata szerint a Dermaroller terápiát érdemes indikációtól függően 3-6-szor ismételni, hathetes kihagyásokkal.

Tavaszi csomagajánlatunk a fenti kezelések tökéletes és személyre szabható kombinációja: anyajegyszűrés, általános bőrgyógyászati vagy esztétikai konzultáció,  egy régió botox  vagy egy régió (pl. teljes arc) Dermaroller kezelés, 49 900 forintért. Amennyiben nem szeretnél arckezelést igénybe venni, választható az anyajegyszűrés mellé beavatkozás (fibrómák, szemölcsök leszedése egy alkalom során, maximum 10 darab bőrnövedék eltávolításával).

49 900 forintért:

  • anyajegy szűrés
  • általános bőrgyógyászati vagy esztétikai konzultáció
  • fibromák/szemölcsök eltávolítása beavatkozás formájában vagy egy régió botox kezelés vagy Dermaroller kezelés

Kérj időpontot még ma Dr. Gyöngyösi Nórához, és köszöntsd gyönyörű, egészséges bőrrel a tavaszt!