A tavasz, a változás, az időjárási viszontagságok megviselik a bőrt, megújulásra, kényeztetésre vágyik. Kozmetikusunk, Kardos Kitti nyitási kedvezménye épp kapóra jön – gyere el a Csalogány Orvosi Központ kozmetikájába, és próbáld ki a frissítő és bőrfeszesítő kezeléseket most 40% kedvezménnyel!

Hiszünk abban, hogy a gyönyörű, üde és fiatal bőr nem kiváltság, a megfelelő kezeléssel bárki számára elérhető. Az Age Attraction kezelések keretében egyedülálló lézeres mezoterápia várja vendégeinket, emellett bensőséges és nyugodt hangulatot kínálunk, így biztosítva a gondtalan kikapcsolódás, feltöltődés élményét a kezelés teljes ideje alatt. A hatékonyságot a high-tech Age Attraction – Meso Laser garantálja, amely az eddigi tapasztalatok alapján páratlan pozitív hatással rendelkezik a kozmetikai kezelések között.

A Meso Laser feszesítő, feltöltő, ránctalanító kezelések forradalmi átmenetet képeznek a kozmetikai és az orvos-esztétikai kezelések között. A nagy teljesítményű lézer olyan intenzíven stimuláló hatást képes kifejteni a bőrben, amely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez sem. Rendkívül mély hatóanyagbevitelt tesz lehetővé, ezzel sejtszinten támogatja a bőr megújulását, az öregedési folyamatok lassítását, és természetes módon korrigálja a meglévő problémákat. A kezelésekhez használt termékek kiemelkedő hatékonyságú összetevőket tartalmaznak, nagyon magas koncentrációban. Ennek köszönhetően már az első kezeléssel is rendkívül látványos eredményt érhetünk el, és hosszútávon is megőrizhetjük a bőr szép állapotát.

A Meso Laser kezeléseket kizárólag hitelesített partnerek végezhetik Magyarországon; ez garanciát jelent számodra, hogy a kezeléseket a protokoll legszigorúbb betartásával végzik, és valóban azt az eredményt kapod, amire vágytál.

A Wonder Pearls gyöngypúder, amelynek felvitele a kezelés utolsó lépése, bőrbarát, ugyanakkor természetes akadályt állít az ártalmas UV-sugarak ellen. Használatakor a finom vonalak és ráncok vizuálisan csökkennek, a bőr pigmentállományát optikailag kiegyenlíti, szép, homogén bőrképet biztosít, egész nap, tartós hatással. A Wonder Pearls púder nem ül bele a ráncokba, nem tömíti el a pórusokat, nincs maszkhatása. Minden korosztály, minden bőrtípus számára megbízható fedést biztosít egész napra. A teljes értékű nyomelemek, a cink, szelén, lítium, foszfor, jód, vas és a magnézium támogatják a sejtszövet regenerációs képességét és erősítik a bőr megújulásának természetes folyamatát. A Wonder Pearls különlegessége a valódi gyöngypor alkalmazásában van. A tiszta gyöngypor nemcsak a bőrt varázsolja széppé, hanem kiváló minőségű alapanyagként tápláló, védő és anti-aging ásványokat tartalmaz.

Foglald le időpontodat minél előbb a +36 20 422 8040-es telefonszámon vagy a

perfectskinkozmetika@gmail.com email címen, és köszöntsd megújult bőrrel a tavaszt! Ne feledd, a nyitási akció május 31-ig érvényes – szeretettel várunk!