Dr. Gyöngyösi Nóra PhD


Bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos. Board certified member of the American Academy of Aesthetic Medicine.

Dr. Gyöngyösi Nóra PhD

4.98-as értékelés a foglaljorvost.hu weboldalon 301 értékelés alapján

Rövid bemutatkozás


A mai napig azt tapasztalom, hogy a lelkiismeretes hozzáállás, az ítélkezés nélküli légkör, valamint a teljes figyelem egy olyan környezetet hoz létre, ahol a páciens igazán megnyílhat, így a valódi problémákra találjuk meg a legjobb megoldásokat.

Akár esztétikai, akár általános bőrgyógyászattal kapcsolatos igényekkel, problémákkal vagy tünetekkel keresnek meg, minden esetben a páciens teljes egészét térképezem fel, ugyanis a szervezetünkben minden összefügg.

Az elvégzett beavatkozások minden esetben egyediek, melyet előzetes konzultáció és egyeztetés előz meg. Valamennyi páciensem esetén törekszem a lehető legtermészetesebb és legkevésbé kellemetlen beavatkozások elvégzésére, továbbá kizárólag a legjobb eszközökkel és a legmodernebb technológiával dolgozom.

Kifejezetten fontosnak tekintem a bőr- és szépségápolással kapcsolatos pozitív edukációt, valamint a régi tévhitek ledöntését, emiatt számos online felületen és szakmai magazinokban publikálok, valamint orvosi kutatásokban veszek részt.


Szakmai háttér


A Semmelweis Egyetemen végzett általános orvosi tanulmányaimat követően 2009-ben kezdtem a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozni. A szakképzés évei alatt a müncheni Max Planck Institut-ban végeztem fotodermatológiával kapcsolatos kutatómunkát. Bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakvizsgámat 2015-ben szereztem kiváló minősítéssel. 2016-ban Good Clinical Practice tréninget végeztem, 2017-ben egyetemi tanársegéddé neveztek ki. 2019-ben az Amerikai Esztékai Orvostársaság vizsgáját letéve a társaság által elismert esztétikai orvossá váltam.

A betegellátásban igen fontosnak tartom a részletes betegvizsgálatot, pontos anamnézis felvételt, mely a bőrgyógyászati kórképeknél kiemelkedő jelentőséggel bír. Mivel a páciensek bőrtünetei nemritkán belszervi problémával függenek össze, nagy hangsúlyt fektetek a komplex, úgynevezett holisztikus szemléletre. Akut és krónikus bőrbetegségek orvoslásával egyaránt foglalkozom, a tünetmentességre való törekvésen túl fő célom a prevenció, vagyis a bőr egészségének és ebből fakadó egészségének a hosszútávú megőrzése.

Mind a gyógyító tevékenység során, mind a szépítő beavatkozások alkalmazásakor a páciens számára a legmegfelelőbb, egyéni terápiás terv felállítására törekszem. Az orvosi esztétikai céllal történő beavatkozásokat előzetes konzultáció előzi meg, mely a páciens elképzeléseit hivatott felfedni. Célom a páciens igényeinek megfelelő szépítő beavatkozások közül azon megoldások kiválasztása és kivitelezése, mely a természetesség megőrzésére irányul, diszkrét, modern megoldások alkalmazásával.

Szakterületeim


Bőrgyógyászat
Esztétikai bőrgyógyászat
Szexuálisan átvitt fertőzések

Rólam mondták

A legjobb döntés volt, hogy bejelentkeztem Hozzád. Távozás után mindig csodálom az összhangot amit képviselsz, a mérsékelt, harmonikus, túlzásoktól mentes arcfiatalítást. Hálás vagyok minden alkalommal.

Ágnes

Rólam mondták

Szeretném megköszönni, hogy helyretetted az aknés bőröm, sokkal jobban érzem magam kívül-belül, nem kell sminkelnem a bőröm miatt, aggódni, szorongani. Hatalmas a változás lelkileg és külsőleg is! Nagyi szerint olyan sima a bőröm, mint a tükör, hálásan köszönöm!

Lilla

Rólam mondták

Nem is tudom, hogy hol kezdjem... Az egyik legbizalmatlanabb vendéged voltam, de teljesen kicserélődtem! Mosolyogva nézek reggel a tükörbe! Nincs az a fárasztó nap, nehéz este, hogy ne mosolyognék. Imádom a számat, az arcomat! Még a feladatok elé is másképpen állok! Köszönöm, hogy egy friss 50 plusszos lettem, pont, ahogy szerettem volna!

Viola

Rólam mondták

Már több mint két hét is eltelt a kezelés óta. Pár nap alatt elmúlt a duzzanat, fájdalom szinte semmi… Szembetűnő a változás, azt kaptam amit vártam… az öt évvel ezelőtti arcom néz vissza rám a tükörből!

Anita

Időpontfoglalás - Dr. Gyöngyösi Nórához

Szakterületek: Bőrgyógyászat | Esztétikai bőrgyógyászat | Nemigyógyászat

Évtizedes tapasztalattal és a legmagasabb színvonalon várjuk bőrgyógyászati vizsgálatra.

Foglaljon időpontot 1 perc alatt online, vagy keressen minket egyéb elérhetőségeinken.

Kapcsolat és elérhetőségek

Online időpontfoglaláshoz kattintson ide.

'THIS MONTH ONLY' DISCOUNT

Time Left for Sale:

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second
Cím

Budapest, Csalogány utca 3./D

I. emelet 2., 1027

Telefonszám
Nyitvatartás

Nyitvatartásunkért kattintson ide

Nyitvatartás

Hétfő: 16:00 - 20:00

Kedd: előjegyzés szerint

Szerda: előjegyzés szerint

Csütörtök: 17:00 - 20:00

Péntek: 10:00 - 17:00



Valódi empátia

Évtizedes tapasztalat

Prémium környezet

Kérdése van? Írjon üzenetet és 2 munkanapon belül válaszolunk.
Csalogány Orvosi Központ logó

Gyógyító és esztétikai bőrgyógyászat. Tudományos igényességgel.

Elérhetőség & jog

+36 (30) 652 4246

info[kukac]csaloganyorvosikozpont.hu


Csalogány Orvosi Központ © 2024 | Minden jog fenntartva.