Dr. Gyöngyösi Nóra bőrgyógyász, kozmetológus és Kardos Kitti sminkes, kozmetikus ajánlásával: készülj velünk a nagy napra!

Először is engedd meg, hogy sok szeretettel gratuláljunk közelgő esküvőd alkalmából! Tapasztalatból tudjuk, hogy a csodákkal teli, várva várt nap közeledte nemcsak stresszmentes ábrándozásból, hanem kemény munkából is áll. A sok-sok feladattal, amelyeket el kell végezned egy esküvő megszervezésekor, könnyű elveszíteni a fókuszt – emlékezz, arra készülsz, hogy hivatalossá tedd a kapcsolatodat életed szerelmével. Még akkor is, ha rendelkezésedre áll egy jó esküvőszervező, a stresszfaktor nagyon magas lehet. Ezért érhető, ha a nyomás, amit a ruhapróbák, a tökéletes cipő megtalálása, a virágok kiválasztása jelent, elfelejthetsz kisebb, ugyanakkor nem jelentéktelen feladatokat, mint a bőröd tökéletessé tétele, az optimális smink és az egészséges, tündöklő hajkorona elérése. Ne feledd, minden tekintet rád fog szegeződni, te leszel az imádat tárgya, a fotókon és a videókon az unokáid is benned fognak gyönyörködni. Azonban a szép bőr eléréséhez időben el kell kezdened a felkészülést a nagy napra, illetve az azt követő nászútra – mi most ebben segítünk, nem csupán tanácsokkal, de kedvezményes csomagajánlatainkkal is.

A visszaszámlálás elkezdődött!

Esküvői csomagajánlataink

Ezüst csomag:
• Bőrgyógyászati és esztétikai konzultáció.
• Anyajegyszűrés a bőr egészségéért.
• Bőrgyógyászati beavatkozás (max. 3 képlet, például kiálló szemölcs, anyajegy, fibroma eltávolítása az arcról vagy törzsről, esetleg dekoltázs, hát területéről, hogy a menyasszonyi ruhából kilátszó bőrfelületek szépsége töretlen legyen).
• Hialuronsavas mezoterápia (1 alkalom Dermaroller kezelés) a telt, sugárzó, szűk pórusú, szép struktúrájú arcbőrért. A mezoterápia a kis hegek, napfoltok, egyenetlen bőrfelszín kezelésére kiváló.
• Ránctalanító kezelés botulinum toxinnal (1 régió botox-kezelése) a kis szarkalábak, dinamikus ráncok gyengéd kezelésére, a fiatal és természetes bőr megőrzésére.
• Kozmetikai kezelés: esküvői próbasmink, valamint szemöldökformázás és festés, szempillafestés.

A csomag ára: 90.000 forint (eredeti ár: 124.000 Ft) – a bőrgyógyászati beavatkozásokhoz két alkalom szükséges, melyek között optimálisan 4-6 hét telik el.

Arany csomag:
• Bőrgyógyászati és esztétikai konzultáció.
• Anyajegyszűrés a bőr egészségéért.
• Bőrgyógyászati beavatkozás (max. 7 képlet, például kiálló szemölcs, anyajegy, fibroma eltávolítása az arcról vagy törzsről, esetleg dekoltázs, hát területéről, hogy a menyasszonyi ruhából kilátszó bőrfelületek szépsége töretlen legyen).
• Hialuronsavas mezoterápia (2 alkalom Dermaroller kezelés), a telt, sugárzó, szűk pórusú, szép struktúrájú arcbőrért. A mezoterápia a kis hegek, napfoltok, egyenetlen bőrfelszín kezelésére kiváló.
• Ránctalanító kezelés botulinum toxinnal (1 régió botox-kezelése) a kis szarkalábak, dinamikus ráncok gyengéd kezelésére, a fiatal és természetes bőr megőrzésére.
• Kozmetikai kezelés: esküvői próbasmink, majd esküvői smink elkészítése*, valamint szemöldökformázás és -festés, szempillafestés.

A csomag ára: 120.000 forint (eredeti ár: 169.000 forint) – a bőrgyógyászati beavatkozásokhoz három alkalom szükséges, melyek között optimálisan 4-6 hét telik el.

Gyémánt csomag:
• Bőrgyógyászati és esztétikai konzultáció.
• Anyajegyszűrés a bőr egészségéért.
• Bőrgyógyászati beavatkozás (max. 10 képlet, például kiálló szemölcs, anyajegy, fibroma eltávolítása az arcról vagy törzsről, esetleg dekoltázs, hát területéről, hogy a menyasszonyi ruhából kilátszó bőrfelületek szépsége töretlen legyen).
• Hialuronsavas mezoterápia (2 alkalom Dermaroller kezelés), a telt, sugárzó, szűk pórusú, szép struktúrájú arcbőrért. A mezoterápia a kis hegek, napfoltok, egyenetlen bőrfelszín kezelésére kiváló.
• Ránctalanító kezelés botulinum toxinnal (2 régió botox-kezelése) a kis szarkalábak, dinamikus ráncok gyengéd kezelésére, a fiatal és természetes bőr megőrzésére.
• Kozmetikai kezelés: esküvői próbasmink, majd esküvői smink elkészítése*, relaxáló arcmasszázs, valamint szemöldökformázás és -festés, szempillafestés.

A csomag ára: 150.000 forint (eredeti ár: 209.000 Ft) – a bőrgyógyászati beavatkozásokhoz három alkalom szükséges, melyek között optimálisan 4-6 hét telik el.

*A kozmetikai kezelések, próbasmink és esküvői smink elkészítésének helyszíne a Csalogány Orvosi Központban működő Perfect Skin Kozmetika. Egyedi egény esetén az esküvő helyszínén történő smink elkészítése megbeszélés tárgya.
**A fenti csomagajánlatok kezeléseitől a szépülni vágyó páciensünk egyedi kérése, illetve szükségletei szerint rugalmasan eltérhetünk a személyes bőrgyógyászati és esztétikai konzultációt követően.

A csomagajánlatok 2018. december 31-ig vagy visszavonásig érvényesek, nemcsak menyasszonyok részére.

Hogyan ütemezd a bőrödet érintő feladatokat?
Avagy bőrgyógyászati visszaszámlálás a nagy nap előtt…

Négy-hat hónappal előtte

Egyeztess egy időpontot a bőrgyógyászoddal, ha valamilyen bőrproblémád van, mint például az akne – fontos, hogy ezt mielőbb elkezdjük kezelni. Súlyosságtól és a tünetek jellegétől, elhelyezkedésétől függően akár gyógyszeres kezelés is szóba jöhet, amely hatásának kifejlődéséhez idő kell.

„Az első konzultáción megbeszéljük az esküvőig hátralévő időre javasolt terápiát, amelybe anyajegyszűrés, különböző bőrkinövések eltávolítása, ránctalanító kezelés, mezoterápiás kezelés vagy esetleg hialuronsavas feltöltés kerülhet, természetesen páciensünk szükségleteire és egyéni igényeire való figyelemmel” – mondja Dr. Gyöngyösi Nóra, esztétikai bőrgyógyász szakértőnk. „A kezelések eredménye az egyedi kombinációktól függően hetek, vagy akár hónapok elteltével lesz látható, így lehetőség szerint érdemes minél korábban elkezdeni az optimális terápia megtervezését.”

Három hónappal előtte

Eljött a bőrgyógyászati kontroll ideje, most tudjuk ellenőrizni, hogyan reagált a bőröd az egy hónapig tartó kezelésre, amennyiben bőrbetegség miatt erre volt szükség. Az esküvő napját gyakran napfényes helyen töltendő nászút követi, engedd meg, hogy ellenőrizzük anyajegyeid egészségét egy szűrés során, hogy időben gondoskodjunk szükség szerint az eltávolításukról. Ha beavatkozást tervezünk, mint anyajegyeltávolítás, fibromák, szemölcsök levétele, akkor most tegyük meg, hiszen a bőr sebgyógyulása esetenként eltérő lehet, és célunk, hogy minél szebben, akár láthatalanul begyógyuljon az eltávolítás során keletkezett apró seb.

Ideje foglalkoznod a szemöldököddel – kozmetikusunk, Kardos Kitti segít kiválasztani a megfelelő formát és színt, így elegendő időd jut eldönteni, mi illik hozzád. „A legjobb és legfiatalítóbb hatást úgy érheted el, ha ragaszkodsz a tömöttséghez és természetességhez, így a gyantázás helyett a csipesz használatát részesítjük előnyben” – mondja.

Egy hónappal előtte

Tartsd rendben a bőröd! „Hogy igazán ragyogj a nagy napon, érdemes elvégeznünk egy mezoterápiás kezelést, amivel a bőr saját kollagéntermelését tudjuk fokozni” – mondja Nóra. Amennyiben időnk és lehetőségünk van rá, javasoljuk ezt a kezelést már korábban elkezdeni, mert a mezoterápiás kezelések hatása megsokszorozódik, ha több alkalommal ismételjük. Turbózd fel a hatást úgy, hogy sok vizet iszol, eleget alszol, mozogsz és odafigyelsz a táplálkozásodra! Fontos, hogy ne most próbálj ki új termékeket vagy kezdj agresszív, a bőrgyógyász javaslata nélkül kiválasztott terápiákba. Alkalmazz extra napvédelmet nyújtó krémeket, egy gyengéd hámlasztót, és hidratáld a bőröd rendszeresen mind az arcon, mind a testen. A megfelelő termékek és kezelések kiválasztásában szívesen segítünk!

Kardos Kitti a próbasmink elkészítését legalább egy hónappal a nagy nap előtt javasolja, szakmai javaslatot tesz a természetesség és tartósság jegyében, a te igényeidhez és elképzeléseidhez alkalmazkodva.

Egy héttel előtte

Gyakorolj önuralmat! Kerüld a sós ételeket, a magas szénhidráttartalmú fogásokat, az alkoholt, és ne eddz túl sokat az esküvő előtti hétben, hiszen ezek a dolgok arra késztetik a tested, hogy visszatartsa a vizet, ami puffadást okoz az arcon. Ha pont ilyenkor alakul ki bármilyen bőrprobléma, csípés, bőrgyulladás, azonnal keresd fel a bőrgyógyászodat, hogy még időben javasolhassunk megfelelő megoldást.

„A szemöldöködet néhány mozdulattal tökéletesítjük, a hónapokkal ezelőtt kialakított forma megtartása érdekében” – mondja Kardos Kitti. Egy relaxáló arcmasszázs segít a ragyogás fokozásában, amely kulcsfontosságú az utolsó napok stresszel teli időszakában.

Három nappal előtte

Tervezd meg gondosan a gyantázást! „Annak érdekében, hogy bőröd sima legyen, de ne lépjen fel irritáció, gyantáztass legalább 72 órával a nagy nap előtt” – mondja Kitti. „Amennyiben új számodra a gyantázás, néhány hónappal az esemény előtt próbáljuk ki, hogy lássuk, hogy reagál a bőröd.” A pirosság és a duzzadtság kezelésére kozmetikusunk speciális krémeket ajánl, amelyeket rendelőnkből haza is vihetsz magaddal.

Az esküvő napján

A reggeli zuhanyod részeként készítsd fel a bőröd egy gyengéd tisztítással. Közvetlenül a sminkelés előtt Kardos Kitti javaslata egy kisimító, hidratáló szérum felvitele arcodra, nyakadra és dekoltázsodra, amely kiemeli és fokozza a bőr ragyogását. Kitti felviszi a kiválasztott esküvői sminket és megfelelően rögzíti, hogy 24 órán át ne legyen gondod a sminkedre és biztosan könnycsepp-álló legyen.

Javaslunk egy bőrgyógyászati alapcsomagot összekészíteni, ami legyen nálad egész nap, minden lehetőségre felkészülve.

A nagy napon maradj nyugodt, és élvezd életed egyik legfontosabb napjának minden pillanatát egészséges és gyönyörű bőrrel!

A nagy napra készülsz? Foglalj időpontot konzultációra!